Craiova s-a îmbrăcat în IE și a fost frumoasă!

393

ie1Ieri, 24 iunie 2015, Craiova s-a îmbrăcat în IE, și a fost frumoasă! Un eveniment care i-a făcut pe craioveni să iasă din casă cu mic, cu mare. Și cel mai important, din cei peste 1500 de participanți, cei mai mulți au purtat cu mândrie IA românească.

«Am reușit să îmbrăcăm Craiova in ie! A fost de poveste! Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” vă mulțumeste tuturor! Mulțumim Primăriei municipiului Craiova, Asociației „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”, tuturor prietenilor din presă, care ne-au promovat evenimentul și, în special, tuturor participanților care au purtat cu mândrIE, IA românească!», a scris pe o rețea de socializare directorul Ansamblului Folcloric ”Maria Tănase”, din Craiova, Oana Bică.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, care a purtat la rîndul ei o IE foarte frumoasă, se întreba de ce oare nu se îmbracă mai des craiovencele în IE, pentru că sunt foarte frumoase:

”Mă gândeam azi de ce oare nu ne îmbrăcăm mai des in ie? Am văzut atâtea femei frumoase care sunt mai frumoase în ie… Dacă Yves Saint Laurent a creat o colecție de modă care s-a vândut cu câteva mii de euro bucata, înseamnă că și străinii apreciază ia noastră tradiționala!”.

Felicitări organizatorilor și la cât mai multe evenimente de acest fel!