Craiova: Restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum

60

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, pentru desfășurarea activităților privind preluarea buletinelor de vot de la secţiile de votare, ce vor avea loc cu ocazia organizării alegerilor locale și europarlamentare, vor fi instituite restricții de circulație pe  mai multe sectoare de drum după cum urmeză:

 

– începând cu data de 09 iunie 2024, ora 2200 până la data de 10 iunie, ora 0600,  se va restricționa circulaţia rutieră pe str.Amaradia, tronsonul de drum cuprins între intersecția cu str. Doljului, și bld. Dacia.

– în data de 10 iunie, intervalul orar 0600– 1800 se va restricționa circulația rutieră pe o singură bandă de circulație aferentă străzii Amaradia, tronsonul de drum cuprins între intersecția cu str. Făgăraș și aleea de acces la blocul D1, sensul de mers către str. Doljului.

 

Traficul rutier, în zonele şi perioadele menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.

Accesul în zonele restricţionate va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum și pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități.

 

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

 

Mulţumim pentru înţelegere!

 

Serviciul Imagine

Primăria Craiova