CRAIOVA: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ÎN PERIOADA 13-28 DECEMBRIE

358

Primăria Municipiului Craiova anunţă că în data de 13.12.2015, în intervalul orar 1200-1700 se va închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:stop1-300x218

  • Fântâna Popova;
  • Aleea Potelu;
  • Aleea 1 Potelu;
  • Aleea 3 Popova.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele C.S. Universitatea Craiova şi FC Voluntari.

În aceată perioadă, în zona restricţionată se va permite accesul numai pentru autovehiculele care posedă permis de acces eliberat de Clubul Sportiv Universitatea Craiova, precum şi autovehiculele televiziunilor Look TV şi Digi Sport.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Deasemenea

Primăria Municipiului Craiova anunţă că în perioada 14.12.2015 – 28.12.2015, pentru executarea unor lucrări de reparaţii la partea carosabilă pe Aleea IV Şimnic, în zona „Lacul Tanchiştilor”, se vor institui restricţii de circulaţie după cum urmează:

– se va permite circulaţia rutieră pe un singur fir, pe sensul dinspre oraş (respectiv dinspre bulevardul Dacia) către Ocolitoarea de Nord (DN 65F),

– circulaţia rutieră dinspre DN 6B (Melineşti → Craiova) către oraş va fi deviată pe relaţia: intersecţie DN 6B cu DN 65F  – Ocolitoarea de Nord –  intersecţie DN 65F cu E70 (Giratoriul de la fostul Combinat Doljchim) – Calea Severinului.