Craiova: „Despre cine ești, în esență” cu Rune Heivang

446

Rune 5Cunoscut deja de către mii de români ca fiind învățătorul care îți arată cum poţi fi liber și fericit mereu într-o realitate care se schimbă permanent, Rune Heivang va susține joi, 16 aprilie, evenimentul gratuit de 4 ore „Despre cine ești, în esență”, la Hotel Meliss. Acest eveniment va fi urmat de un Weekend Retreat, pe 18-19 aprilie, la Biblioteca Judeţeană AMAN.

Maestrul norvegian Rune Heivang a călătorit 20 de ani prin toată lumea, în căutarea adevărului suprem despre natura umană. A studiat învățături felurite de la șamani și coach-i, vindecători și medici, maeștri spirituali și cercetători științifici, guru ai meditației și fizicieni.

Acum transmite cunoașterea la care a ajuns. Și continuă să o facă și în România. Deja, mii de oameni au avut acces la această cunoaștere care a schimbat viața multora dintre ei.  O mărturisesc ei inșiși în paginile de web, Youtube și Facebook ale lui Rune şi ale Fundației ESENȚA, al cărei președinte este Rune.

„Ceea ce împărtășim cu tine este pentru tine, cel/cea care ești gata să faci pasul dincolo de minte și să descoperi cine ești cu adevarat. Vei descoperi adevărata fericire și libertate de durată…și cum să trăiești în armonie cu legile din acest univers!”, spune Rune.

În orice eveniment îl întâlnesti pe Rune – un învăţător neobișnuit ce combină prezentările și sesiunile de întrebări-răspunsuri cu exerciţii puternice – mesajul său este: Conștiința este tot ceea ce există. Iar tu ești această Conștiință. Dincolo de religie, spiritualitate, psihologie, această învățătura îți poate aduce înțelegerea unică de care ai nevoie și despre care maeștrii iluminați au vorbit timp de mii de ani.

Fundația ESENŢA, înființată la sfârșitul anului trecut, accelerează răspândirea cunoașterii transmise prin învățătura lui Rune Heivang. În prima parte a acestui an 22 de evenimente gratuiteDespre cine ești, în esență”, susținute de Rune și oferite de Fundația ESENŢA, au loc în 17 orașe din toată țara: Pitești, Ploiești, Brașov, Târgu Mureș, Cluj, Alba-Iulia, Sibiu, Craiova, Timișoara, Arad, Oradea, Deva, Bacău, Iași, Galați, Constanța și București.

 „Fundația ESENŢA este un loc unde întâlnirea ta cu tine însuți/însăți este posibilă. Ușa este deja deschisă. Trebuie doar să faci un pas. Îți schimbă viața.” – Rune Heivang

Mai multe despre Rune Heivang şi Fundaţia ESENŢA poți afla aici: http://runeheivang.ro/fundatia-esenta/

Detalii despre evenimentele din Craiova gaseşti și în paginile de Facebook dedicate: https://www.facebook.com/events/339089972967988/ şi https://www.facebook.com/events/369355299933923/

Contact
Mircea Caster ~ email: mircea(at)runeheivang.ro, tel: 0744.773.217