Craiova a bătut Perolul Ploiești cu 2-0

583

craiova petrolulDaniel Mogoșanu: „Cred că e un prim pas, unul foarte important, faptul că am reușit să câștigăm cu 2-0, în condițiile unui teren extrem de greu și în inferioritate numerică peste 30 de minute. A cântărit foarte mult acest fapt și mă bucur că băieții au reușit să reziste până la capăt și să avem chiar și în zece oameni multe acțiuni de poartă și ocazii foarte mari de a marca. Șanse la play-off avem dacă ne vom antrena cât mai bine și de a pune în aplicare tot ceea ce construim în fiecare zi. Politica mea este aceea a pașilor mărunți, de a ne pregăti la fiecare antrenament cum se cuvine. Băieții mei, pe care îi felicit pentru ce au făcut astăzi, vor avea o zi liberă, îmi doresc să se bucure de ea, iar marți ne reîntâlnim și ne reluăm antrenamentele. Sunt foarte bucuros pentru ei, pentru rezultat și pentru faptul că veneam după o perioadă foarte grea, în care nu am reușit să câștigăm cinci jocuri. Faptul că Mateiu nu a fost titular a fost decizia mea. A avut o mică problemă medicală în cursul acestei săptămâni și am decis că e mai bine să nu intre de la început. Va trebui să se pregătească în continuare, să treacă peste problema medicală pe care a avut-o și va fi bine“.

Victor Naicu: „În primul rând aș vrea să felicit jucătorii noștri pentru efortul depus, mai ales în momentul în care am rămas cu un om în minus. Am pregătit bine acest joc și victoria e meritată. În momentul în care am rămas în 10 jocul s-a deschis. Petrolul a trebuit să atace, erau și conduși, iar jucătorii noștri rapizi din benzile terenului au profitat de spațiile mari lăsate de adversari. Încercăm să strângem cât mai multe puncte din etapele rămase până la sfârșitul campionatului. În momentul în care se va încheia vom trage linie și vom vedea unde ne aflăm. Dacă nu vom putea juca în play-off, consider că aceste puncte ne vor prinde bine în play-out. Cât șansele există ne agățăm de orice posibilitate pe care o avem. Este greu, dar în fotbal s-au văzut multe.

Bogdan Vătăjelu: „Nu am intrat în lupta pentru play-off, șansele matematice sunt foarte mici, dar mai este o speranță. Noi luptăm la fiecare meci să luăm cele trei puncte. După aceste două meciuri care au mai rămas o să vedem unde ne aflăm. Am avut noroc la gol, mă bucur că am marcat și că echipa a câștigat astăzi. Dedic victoria familiei, prietenei mele și bunicii, care veghează de sus asupra mea. Voi sta cu gândul la echipa națională atât cât voi avea șanse. În primul rând trebuie să fiu sănătos, să joc cât mai bine, echipa să meargă din ce în ce mai bine și atunci cred că voi avea șanse să merg la următoarele meciuri amicale și după aceea la Campionatul European. Terenul a fost greu și jocul a suferit puțin. Noi pregătisem altceva, dar mă bucur că am fost mai pragmatic, am câștigat astăzi și am făcut suporterii fericiți“.

sursa: csuc.ro