Cosmin Vasile, vicepresedintele CJ Dolj, nu este infectat cu noul virus COVID-19

599

Vineri seara, presedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a fost testat pozitiv cu noul virus COVID – 19. Este internat si nu prezinta simptome, starea sa fiind una buna.

Pentru ca in spatiul public aparusera tot felul de stiri, vicepresedintele CJ Dolj, candidatul PSD la functai de presedinte al CJ Dolj, Cosmin Vasile, a anuntat azi, in jurul orei 11:00, ca desi in ultimele zile nu a avut o agenda comuna cu presedintele Ion Prioteasa, cel dintai fiind si in concediu, a mers sa isi faca testul PCR, pentru a fi sigur ca nu se pune in pericol pe el dar nici pe cei dragi, sau persoanele cu care intra in contact.

”Domnul presedinte Ion Prioteasa a fost testat pozitiv cu noul virus COVID-19. Desi nu sunt printre persoanele contact direct, neavand agenda comuna in ultima perioada, eu fiind si in concediu de cateva zile, din responsabilitate, în dimineata aceasta am mers si mi-am facut testul PCR.

Pana la aflarea rezultatului voi respecta toate procedurile legale.

Rezultatul il voi face public pe pagina de Facebook.”, a anuntat pe Facebook Cosmin Vasile.

Cosmin Vasile s-a tinut de cuvant si in jurul orei 21:15, tot pe Facebook, a anuntat ca testul PCR este negativ, ca nu este infectat cu virusul COVID – 19, multumindu-le celor care i-au transmis mesaje de sustinere:

”Asa cum am promis, va anunt ca am primit rezultatul testului PCR . Va pot spune, in mod oficial, ca rezultatul este NEGATIV.

Nu sunt infectat cu noul virus COVID-19.

Va multumesc pentru mesajele numeroase de sustinere si va doresc multa sanatate!

Pastrati distantarea sociala si purtati masca. Sanatatea este importanta!”.