Cosmin Vasile: Accelerator liniar la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova pentru pacienții oncologici din Oltenia

0
416
Toți pacienții oncologici din Oltenia vor avea posibilitatea de a beneficia de terapie de înaltă calitate odată cu instalarea unui nou accelerator liniar la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova. Pentru a garanta condiții medicale la cele mai bune standarde, Consiliul Județean Dolj va asigura sumele necesare reabilitării spațiilor în care funcționează cabinetele medicale ale Clinicii de Radioterapie Oncologică.
100.000 de euro reprezintă fondurile pe care le alocăm pentru reparația clădirii, renovarea celor trei 3 cabinete și modernizarea spațiului în care pacienții oncologici vor fi consultați și pregătiți pentru radioterapie.
Cel de-al doilea accelerator liniar urmează să fie livrat la jumătatea lunii februarie, urmând etapa de instalare și punere în funcțiune. Acesta aparat face parte din categoria celor mai performante echipamente medical de acest tip din lume.
Cosmin Vasile 
presedinte CJ dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.