Cornel Sgură, primar Dobroteşti: Sunt ambiţios, vreau să fac ceva pentru locuitorii comunei

319

Cornel Sgură, primarul comunei doljene Dobroteşti, se apropie de primul său primul său mandat în fruntea localităţii cu aproape 2.000 de suflete şi este pregătit să continue proiectele începute, fiind candidat din partea PSD pentru un nou mandat.

Edilul comunei a tras linie şi s-a declarat mulţumit de ce s-a realizat în cei patru ani, dar spune că nu a fost atât de uşor.

„A fost un mandat greu. Când am venit la Primărie, în 2016, nu am găsit nimic, cadastru de obiective sau altceva. După ce că nu am găsit nimic, a mai ieşit şi contabilul Primăriei la pensie. Am angajat altul în 2018, a stat trei luni şi a plecat. Abia din 2019 avem un contabil stabil”, a spus Sgură.

Totuşi, în perioada 2016-2020 realizările nu au fost puţine.

Enumerăm efectuarea cadastrului la instituţiile publice (şcoală, grădiniţă, Primărie, magazinul de la Nisipuri şi drumuri comunale), asfaltare (Borţani – Nisipuri, Agricultorilor, Târbocilor – Dobroteşti), sistem de supraveghere video în localitate şi în instituţie, pietruire străzi în localitate şi extravilan, iluminat stradal cu leduri, indicatoare intrare în localitate şi panouri led, dotare cu utilaje a Serviciului Voluntar de Situaţii de Urgenţă şi alte utilaje (tractor, vidanja cu sistem de stingere a incendiilor, remorcă, tocătoare de resturi vegetale, sărăriţă, încărcător frontal, lamă de zăpadă), amenajare parcului (zonă recreativă cu loc de joacă), împrejmuire gard şcoala Dobreşti.

Unele proiecte sunt finalizate, altele, încă în derulare.

Oferta electorala primarului Sgură pentru mandatul 2020-2024 cuprinde următoare obiective: asfaltare 8 kilometri (1 Mai, Perchele, Urecheşti –  Nisipuri, Bisericii – Vănceşti, Aleea Cimitirului, Valea Vlăicii, Doctor Grigorescu, Bâlciului – Dobroteşti), reabilitarea magazinului Nisipuri, amenajare baltă Nisipuri, teren sintetic de fotbal şi, ceea ce este extrem de important, reţea de canalizare.

În final, primarul Cornel Sgură este optimist că oamenii vor alege continuitatea şi are un mesaj pentru locuitorii din Dobroteşti: „Oamenilor le transmit să mă voteze cu încredere. Mă cunosc destul de bine, sunt băiat ambiţios, care vrea să facă ceva pentru locuitorii comunei”.

 

Comandat de Partidul Social Democrat Organizatia Judeteana Dolj,
CUI mandatar finaciar: 21200019