Copiii din Prunisor invata, de astazi, intr-o scoala modernizata

84
Am participat astăzi la inaugurarea celui mai important obiectiv de investiții în comuna Prunișor și spun că este cel mai important pentru că se referă la sistemul de educație, iar investițiile în educație sunt investiții în viitorul localității și al județului.
Clădirea în care funcționează Școala cu clasele I-VIII și Grădinița din comună, a fost complet modernizată și dotată cu aparatură, mobilier și echipamente de ultimă generație, care să sprijine actul educațional.
Investiția s-a realizat printr-un proiect finanțat cu fonduri europene în valoare de 3,8 milioane lei, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, dar și cu fonduri de la bugetul județului în valoare de 650 000 lei.
Am susținut această investiție pentru că îmi doresc ca cei mici să aibă condiții de învățare la fel ca și copiii care învață în unitățile de învățământ din municipiu.
În cadrul proiectului s-a extins și terenul de sport, s-au amenajat și dotat laboratoare de informatică, biologie, chimie, fizică și geografie.
Îl felicit pe primarul Emilian Vîlcu pentru finalizarea cu succes a investiției și am convingerea că proiectele demarate în acest mandat vor fi continuate cu determinare de viitorul primar, Loredana Vîlcu!
La Prunișor am fost alături de parlamentarii Liviu Mazilu și Alin Chirilă, secretarul de stat Bogdan Simcea și mai mulți candidați la funcțiile de consilieri județeni.
Împreună cu echipa PSD pentru Consiliul Local și Consiliul Județean, îi asigur pe locuitorii din Prunișor că vom dezvolta proiecte pentru a schimba comuna, la fel cum am făcut-o în multe alte comune și orașe din județ!