Contrabandist prins de polițiștii doljeni

0
Picture1Polițiștii craioveni cercetează un bărbat în vârstă de 36 de ani pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, în autovehiculul acestuia fiind descoperite aproximativ 600.000 țigarete netimbrate
 
 
În noaptea de 12/13.03.2017, în jurul orei 0100, o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, aflată în serviciul de patrulare, l-a depistat, pe strada Potelu din municipiu,  pe P. MARIUS, 36 de ani, din municipiul București, în timp ce transporta cu o autoutilitară mai multe pachete de țigări netimbrate.
În urma verificării autoutilitarei, polițiștii craioveni au constatat că în interior se aflau depozitate aproximativ30.000 pachete de țigări fără timbru fiscal, cele aproximativ 600.000 țigarete provenind din contrabandă.
Atât țigările, cât și autoutilitara au fost indisponibilizate de oamenii legii în vederea continuării cercetărilor, acestea fiind predate reprezentanților Direcției Regionale Vamale Craiova în vederea calculării prejudiciului cauzat bugetului de stat.
 
Polițiștii au întocmit pe numele celuui în cauză un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, investigațiile fiind preluate de polițiști din cadrul Servicului de Investigare a Criminalității Economice.
Investigațiile vor fi continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.