Consiliul Local Craiova s-a întrunit azi pentru a repara o eroare a Direcției de Urbanism

0
230

cl craiovaIeri, 22 martie 2016, Consiliul Local Craiova a aprobat prin vot Planul Urbanistic. Dintr-o eroare în acesta a fost introdusă și o clădire care se află pe domeniul public al orașului, lângă stadionul „Oblemenco“, construită fără autorizație.

În urma hotărârii imobilul ar fi intrat în legalitate, însă nu a fost cazul, pentru că a fost programată o ședință a Consiliului Local Craiova pentru azi, în care decizia a fost anulată tot prin vot.

Consilieri liberali s-au abținut ieri de la vot, atrăgând atenția asupra acestui aspect. Viceprimarul Mihail Genoiu recunoscând că gestul acestora l-a pus pe gânduri și a cerut control pe teren, la fața locului.

”Îmi cer scuze în numele Primăriei Municipiului Craiova și a Direcției de Urbanism pentru această neglijență. Vă garantez că de acum înainte controalele vor fi foarte dure. (…) Cert este că Direcția de Urbanism, în perioada septembrie 2015- martie 2016, nu a mai făcut nicio verificare în teren. E o greșeală pe care Direcția și-o asumă. Au spus că nu și-au închipuit că cineva poate să facă așa ceva”, a spus viceprimarul Mihai Genoiu conform craiovaforum.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.