Consiliul Judetean Valcea va continua investitiile in Maternitatea Ramnicu Valcea

244

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Rădulescu, a declarat ca vor continua investitiile in Maternitatea Ramnicu Valcea din fonduri proprii, pana cand vor reusi sa acceseze fonduri europene:

“Avem multe de făcut la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea, iar în urma discuțiilor cu managerul și personalul medical, am decis să prioritizăm câteva investiții aici.

Până când vom reuși să accesăm fonduri europene pentru modernizarea în totalitate a clădirii Maternității, cu resursele financiare limitate de care dispunem, ne-am propus să mai facem câteva investiții la secția de Neonatologie.

De curând, am reușit să modernizăm saloanele și sălile de naștere, iar pentru anul acesta vom aloca fonduri în vederea reabilitării sălilor de operație și a secției de terapie intensivă neonatală. Evident, avem în atenție și alocarea de bani pentru dotări.

Ne facem datoria și continuăm să investim în sănătatea vâlcenilor, atât de importantă, mai ales în aceste vremuri complicate pentru întreaga țară”.