Consiliul Judeţean Dolj – 25 de ani de la reînfiinţare

0
247

cjConducerea Consiliului Judeţean Dolj a celebrat marţi, 18 aprilie 2017, 25 de ani de la reînfiinţare printr-o manifestare desfăşurată în Sala de Consiliu la care au participat peste 250 de persoane.

„Am fost onorat să transmit câteva gânduri, din postura de președinte al Consiliului Județean Dolj, într-un moment cu totul special, în care instituția noastră sărbătorește un sfert de veac de la reînființare. Sunt 25 de ani în care, datorită activității depuse de consilierii județeni, dar și de instituțiile care alcătuiesc această mare familie, Consiliul Județean și-a construit un prestigiu, un blazon care ne îndreptățește să stăm cu fruntea sus. Emoția a fost cu atât mai mare cu cât acest eveniment ne-a prilejuit reîntâlnirea cu toți cei care, de-a lungul timpului, au contribuit în mod decisiv la evoluția județului nostru.
Ceea ce a caracterizat dintotdeauna activitatea Consiliului Județean este faptul că, indiferent de orientarea politică, toți cei care au format, în acești 25 de ani, legislativul județean au știut să-și dea mâna pentru proiectele majore, pentru inițiativele și demersurile realizate în beneficiul doljenilor. Acest consens în interesul comunității ne-a permis să punem în operă investiții care au transformat în mod vizibil județul, care au creat condiții de viață mai bune și care vor rămâne și peste ani drept adevărate repere ale reușitelor unei instituții care a așezat în permanență cetățeanul în centrul preocupărilor sale”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.