Consilierul local Mihai Cilibiu solidar cu Lia Olguța Vasilescu. Și-a dat demisia din CL Craiova

0
239

Mihai Cilibiu 1Consilierul local UNPR, Mihai Cilibiu, și-a dat demisia astăzi din Consiliul Local Craiova în semn de solidaritate cu primarul Lia Olguța Vasilescu. După ce a făcut anunțul, Mihai Cilibiu a părăsit sala de ședințe cu lacrimi în ochi. 

“Sunt tată de copii şi nu contest sau zic că este cineva perfect. Dar vă zic din suflet, trăim vremuri când oricare dintre noi poate ajunge în situaţia doamnei primar. Este inadmisibil ca pentru fapte care au fost acum patru ani şi de care teoretic se ştia – s-au amenajat blocuri în Craiova şi s-au făcut atâtea pentru Craiova şi pentru acest oraş care înfloreşte pe zi ce trece – să ajungi să plăteşti cu libertatea şi să îţi fie distrusă toată munca de-o viaţă pentru că nu eşti alături de o anumită tabără. Este inacceptabil ce se întâmplă cu primarul Lia Olguţa Vasilescu”, a declarat Mihai Cilibiu.

Alesul local a mai spus că în aceste condiții îi este teamă să mai participe la elaborarea unei strategii de dezvoltare a Craiovei:

“Totul este cusut cu albă, totul este făcut de un primar care a adus procentul cel mai mare de atragere a fondurilor europene în Craiova, este imposibil de crezut aşa ceva. Au picat atâţia primari în toată ţara şi nu îmi închipuiam că Lia Olguţa Vasilescu păţeşte aceste lucruri. A păţit-o şi colegul nostru Onţanu, au păţit-o şi alţi primari. Din păcate, în România a face politică nu este un risc, este o adevărată sinucidere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.