Conferință de parenting susținută la Craiova de Otilia Mantelers

341

muzeu atelierBebevesel organizează în Craiova o nouă conferință de parenting.

Otilia Mantelers, instructor parenting, vine să ne vorbească despre cum putem consolida stima de sine a copiilor.

Toți părinții își doresc un copil care să se placă pe șine și care să se iubească. Un copil care să știe să zică NU atunci când e nevoie, NU copiilor de la locul de joacă care vor ca el să se joace un anumit joc, NU grupului din liceu care îl îmbie să facă lucruri care nu îi fac bine, NU profesorului care îl dojenește pe nedrept, NU șefului de la serviciu care îi dă deadline-uri nerealiste. Un copil care să știe să spună DA atunci când trebuie.

Dar mai presus, un copil care să se iubească pe sine așa cum e el, cu bune și cu rele. Aceasta este prețuirea sau stima de sine. Care sunt însă ingredientele iubirii de sine?

Vino la conferința Otiliei Mantelers ca să afli cum poți sădi această iubire și cum o poți face să crească.

 Studiile recente arată că reușita copilului tău este direct proportională cu stima lui de sine. Iar diferența dintre copiii / adulții care trăiesc viața din plin și functionează la capacitatea lor maximă și cei care trec prin viată neexplorand-o este dată de gradul său de stimă de sine.

 O să povestim despre:

 * lucrurile pe care le facem noi, părintii, ca să le scadă stima de sine: rușinarea (nevoită), neacceptarea, morală excesivă

 * subiectele pentru care noi îi certăm cu precădere, care reprezintă puncte de durere pentru noi înșine: minciună, sexualitatea, dependențele (de mâncare, ecrane, de persoane etc) promisiunile neținute, competiția, școală, faptul că au anumite emoții “neplăcute”

 * cum îi arăt că îl accept cu totul atunci când face ceva greu de tolerat  

 * cum îl ajut să își recapete puterea atunci când alți copii / adulți îl fac să nu se mai placă pe sine, să nu se mai simtă puternic și frumos

 

Otilia Mantelers-este instructor Parenting by Connection, trainer Playful Parenting și specialist în joacă terapeutică pentru copiii de la 0 la 10 ani. Și este mamă a trei copii!

Va așteptăm pe 27 octombrie la Hotel Europeca din Craiova de la ora 17.00

Biletele se găsesc la Fastrackids Craiova și recepția Hotelului Europeca, cost bilet 80 de lei/persoană.