Comitetul Executiv al PSD Dolj a votat pentru susținerea lui Liviu Dragnea la președinția PSD

954

recomandareAstăzi, 25 septembrie 2015, la Opera Română Craiova, s-a întrunit Comitetul Executiv al Organizației Județene Dolj a Partidului Social Democrat, având pe ordinea de zi mai multe puncte cu privire la chestiuni de organizare internă, în vederea Congresului care va avea loc la data de 18 octombrie 2015.

De asemenea, membri Comitetului Executiv Județean au votat hotărârea și recomandarea pentru domnul Liviu DRAGNEA, care candidează la funcția de președinte al partidului.

”Organizaţia judeţeană DOLJ recomandă şi susţine pe Dl. Liviu DRAGNEA, membru PSD, să candideze pentru funcţia de Președinte al PSD la scrutinul intern pentru alegerea Președintelui partidului din data de 11 octombrie 2015”, se arată în Recomandarea votată.

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a spus că Hotărârea și Recomandarea votate au fost doar simple formalități, pentru că în Conferința Județeană din data de 27 iulie 2015 a fost votată o Rezoluție, prin care PSD Dolj îl susținea pe Liviu Dragnea la președinția PSD: ”Pentru noi, astăzi, acest vot este doar o formalitate, pentru că la Conferința Județeană am votat o Rezoluție, prin care ne arătam sprijinul și susțineam o candidatură a domnului Liviu Dragnea la președinția PSD. Avem motive multe să îl susținem pe domnul Dragnea. A fost alături de PSD Dolj și a susținut județul nostru de fiecare dată când a avut ocazia”.

Hotărârea și Recomandarea au fost votate cu unanimitate de voturi.

Biroul de presă al PSD Dolj