Comercianții de material lemnos din târgul de la Bechet controlați de polițiștii doljeni

285
politia actiune (2)Sâmbătă, 30.07.2016, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Politia orașului Bechet şi jandarmi ai I.J.J. Dolj, în colaborare cu reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Rm. Vâlcea, au efectuat o acțiune în Craiova, mai exact în târgul de săptămâna din orașul Bechet şi din comuna Bratovoești.
Acțiunea a urmărit prevenirea şi combaterea  infracțiunilor de tăiere şi sustragere de material lemnos, astfel că în urma activităților desfășurate au fost constatate și aplicate 8 sancțiuni contravenționale de peste 25.000 lei; totodată fiind întocmite și 2 dosare de cercetare penală.
În târgul de săptămână Bechet a fost depistat R.G. din comuna Berevoeşti, Argeș transportând cu un autoturism 6,90 m3 lemn de foc, specia fag, cu aviz de însoțire completat cu încălcarea dispozițiilor legale. Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi lăsat in custodia O.S. Dăbuleni.