Comercianții de legume și fructe verificații de polițiștii doljeni

0
294
Ieri, 10 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat în municipiul Craiova, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale și a faptelor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării legumelor și fructelor”.
În cadrul acțiunii, oamenii legii au verificat aproape 30 de societăţi comerciale si alti agenti economici persoane fizice precum și mai multe mijloace de transport.
În urma neregulilor constatate, polițiștii doljeni au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 166 000 lei. De asemenea, oamenii legii au confiscat și peste 1300 kg legume și fructe în valoare de aproape 3000 lei.
 EXEMPLU:
În cadrul controlului efectuat în Piața din Craiovița Nouă, polițiștii au constatat că reprezentanții unui agent economic dețineau în vederea comercializării 144 kg. fructe, pentru care nu au putut prezenta documente de provenienţă.
          Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei dispunându-se totodată confiscarea cantității de 144 kg. prune, în valoare de 200 lei, pentru care nu s-au prezenta documente de proveniență

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.