Claudiu MANDA: Trebuie convocat cât mai repede CExN al PSD. Situația din ultimele zile nu poate așteapta până la CExN de la Iași

557

manda universitate 2În lipsa unei Opoziții serioase, PSD a reușit în ultimele zile să înfierbânteze scena politică, iscând o serie de discuții. Ministrul MAI, Carmen Dan, a cerut demisia șefului Poliției Române pe motiv de lipsă de informație în cazul pedofilului polițist din lift.

Premierul Mihai Tudose a refuzat să îl demită pe Despescu, pe motiv că nu vor mușchii lui. Ba mai mult a găsit el un motiv să o găsească mincinoasă pe ministrul MAI, Carmen Dan, și să îii ceară demisia fără să se consulte cu majoritatea parlamentară, PSD-ALDE, care susține Guvernul.

Pe fondul acestei situații tensionate din partid, vicepreședintele Senatului României, președintele Comnisiei de Control a SRI, Claudiu Manda, spune că CExN programat la Iași este mult prea târziu și se impune convocarea acestui forum mult mai repede, pentru că România are nevoie de stabilitate și predictabilitate la nivelul Guvernului.

”Consider că trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv Național al PSD. Situația din ultimele zile nu poate așteapta până la CExN de la Iași.

Românii așteaptă de la noi predictibilitate și stabilitate, așteaptă punerea în aplicare a programului de guvernare asumat.

Guvernul trebuie să funcționeze ca o echipă unită și să își ducă la îndeplinire obiectivul votat de Parlament: o viață mai bună pentru români”, a anunțat pe Facebook, Claudiu Manda.