Claudiu Manda și membrii BPJ ai PSD Dolj tur de forță în județ, în zi de sărbătoare

835

4g

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a participat ieri, 08 septembrie 2015, la Zilele comunei Maglavit și la hramul Mănăstirii din localitate.

În după-amiaza aceleași zile, liderul social democrat a fost prezent în comuna Melinești, unde a fost inaugurat un cămin cultural, la Galicea Mare și la Galiciuica, la Zilele localității.

”Ziua de 8 septembrie este una importantă pentru creștinătate, fiind sărbătorită Nașterea Maicii Domnului. Eu și colegii din BPJ răspundem cu plăcere la invitațiile primarilor noștri și suntem alături de ei, de câte ori vor avea nevoie. La Maglavit a fost a XV-a ediție a Zilelor comunei, iar eu am fost prezent la 12 dintre ele, mă simt ca acasă, cunosc foarte bine localitatea și oamenii, pentru că sunt deputat de Maglavit. Mă bucur de asemenea că doamna primar de la Melinești, Ana Ceană, își face foarte bine treaba. A inaugurat un cămin cultural modern. O felicit și îi doresc să facă în continuare treabă pentru locuitorii pe care îi reprezintă. La Galiciuica, ne-a însoțit și doamna primar Lia Olguța Vasilescu. Avem un primar harnic, Constantin Bană, un om implicat, care încearcă să rezolve problemele comunității și noi suntem alături de domnia sa. Continuăm ceea ce am început în urmă cu trei ani, mergem în fiecare localitate din județul Dolj, vorbim cu oamenii, ne întâlnim cu aleșii locali, preluăm probleme și încercăm să le rezolvăm”, a declarat președintele Claudiu Manda.

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost însoțit în teritoriu de membrii BPJ.

Președintele executiv, Ion Călin, și o parte a membrilor BPJ au răspuns și la invitația organizației PSD Daneți.

Biroul de presă al PSD Dolj