Claudiu MANDA: PSD Dolj este în grafic cu calendarul aprobat de CN. În octombrie vom avea alegeri!

820

c mandaConsiliul Național al PSD, din data de 21 martie 2015, a aprobat un calendar conform căruia până la data de 30 iunie 2015 trebuiau să aibă loc adunari generale și conferințe pe raza teritorială a secţiei de votare, la nivelul comunei, oraşului, municipiului și la nivelul structurilor interne la nivel local: TSD, OPSD, OFSD.

În județul Dolj au avut loc alegeri în peste 90% dintre organizațiile PSD. Cu ocazia acestor întâlniri pesediștii au stabilit și delegații la Conferința de Alegeri Județeană, care va avea loc în luna octombrie.

Norma de reprezentare a fiecărei organizații locală a fost stabilită în Consiliul Județean PSD, care a avut loc la data de 29 mai 2015, la Filarmonica ”Oltenia” din Craiova.

”PSD Dolj este în grafic în ceea ce privește calendarul aprobat de Consiliul Național. Cu excepția câtorva organizații, unde din motive obiective încă nu au avut loc alegeri, colegii noștrii au încheiat acest proces. Sunt convins că zilele următoare vom fi la zi cu toate procedurile încheiate. Vom avea Conferința de Alegeri Județeană în toamna acestui an și din punct de vedere organizatoric vom încheia un ciclu, urmând să ne concentrăm pe alegerile locale și parlamentare care vor avea loc în anul 2016”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Între timp, pesediștii își continuă şi obiceiul de a merge în teritoriu, unde se întâlnesc cu oamenii și discută problemele cu care aceștia se confruntă.

”Răspundem cu plăcere invitațiilor colegilor noștri din teritoriu, fie că este vorba de zilele comunelor sau că doresc să mergem să ne întâlnim cu cetățenii. Nu ne ascundem de oameni. La sfârșitul săptămânii, împreună cu mai mulți colegi din BPJ, am fost la Coșoveni, la Șimnicu de Sus și la Scaești, la zilele localităților şi la Poiana Mare unde au avut loc alegeri în organizaţia locală”, a mai spus Claudiu Manda.