Claudiu Manda la Zilele comunei Urzicuța: Primarul Florea Grigorescu s-a zbătut tot timpul pentru localitatea domniei sale

494

1Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, însoțit de membrii BPJ, au participat astăzi, 05 septembrie 2015, la Zilele comunei Urzicuța.

Cu acest prilej, primarul comunei Urzicuța, Florea Grigorescu, a inaugurat trei obiective, realizate cu fonduri europene, guvernamentale, dar și din bugetul propriu: o grădiniţă, un centru de îngrijire copii tip after – school şi un teren de sport multifuncţional.

”Vă mulțumesc tuturor pentru prezență, dar în primul rând îl salut și îi mulțumesc domnului președinte al PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, fără al cărui sprijin realizările noastre nu ar fi fost posibile. Mă bucur că a fost alături de noi și am convingerea că o va face în continuare”, a spus primarul comunei Urzicuța, Florea Grigorescu.

Liderul social-democraților doljeni, Claudiu Manda, a promis sprijin în continuare pentru locuitorii comunei Urzicuța și autoritățile locale:

”Este al treilea an când particip la Zilele comunei Urzicuța și o fac cu plăcere. În primul an când am venit, domnul primar a inaugurat vreo două obiective. Anul trecut am inaugurat o sală de sport. Anul acest avem realizate alte trei obiective: grădiniță, after-school și un teren de sport.

Pe mine nu mă surprinde, pentru că domnul primar este un om bătăios. S-a zbătut tot timpul pentru localitatea domniei sale și sunt convins că și la anul vom avea ceva de inaugurat. Îl felicit pe domnul primar Florea Grigorescu, vă felicit pe dumneavoastră, locuitorii comunei Urzicuța, pentru că îl susțineți, și vă asigur că vă voi ajuta de câte ori voi putea. La mulți ani și să vă bucurați de această zi!”, a declarat președintele Claudiu Manda.

 

Biroul de presă al PSD Dolj