Claudiu MANDA după vizita la FORD: Noi am trecut de la vorbe la fapte

0

vizita ford 1În cursul zilei de astăzi, 7 aprilie 2017, vicepreședintele Senatului României, senatorul Claudiu Manda, împreună cu președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, dar și primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu, l-au însoțit pe premierul României, Sorin Grindeanu, în vizita efectuată la Ford România.

”Împreună cu domnii Prioteasa și Genoiu l-am însoțit pe premierul României, domnul Sorin Grindeanu, la întâlnirea cu reprezentanții Ford România. A fost o vizită benefică pentru noi toți. Vestea intensificării investițiilor la Craiova și crearea a 1.000 de locuri de muncă este una foarte bună pentru economia locală, pentru craioveni, pentru doljeni.

A venit o veste bună și de la premierul României pentru Oltenia. Am trecut în sfârșit de la vorbe la fapte! Vom avea un drum expres de mare viteză cu regim de autostradă, pe care și l-au dorit foarte mult atât cei de la Ford România împreună cu alți investitori, dar și toți oltenii”, a declarat pentru reprezentanții mass-media vicepreședintele Senatului Claudiu Manda.

Biroul de presă al PSD Dolj