Claudiu MANDA după finala Eurovision: Craiova este o Capitală Culturală Europeană

397

claudiu manda eurovisionPreședintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent la Gala Finală Eurovision România, fiind însoțit de fiul său.

La finalul spectacolului, liderul social-democrat s-a arătat încântat de eveniment și de modul de organizare. Acesta a spus că municipiul Craiova a demonstrat încă odată că este o Capitală Culturală Europeană.

”În primul rând doresc să îi felicit pe toți cei care au fost implicați în organizarea acestui eveniment și în mod special pe cei de la TVR și cei de la Primăria Craiova. Astfel de evenimente, de înaltă ținută, poate organiza un primar de calitate, foarte implicat și interesat de comunitate cum este Lia Olguța Vasilescu. Craiova este o Capitală Culturală Europeană.

Continuăm competiția și cred că avem cele mai mari șanse să câștigăm și în mod oficial titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021. Am văzut în Sala Polivalentă craioveni mândri și bucuroși că au organizat și au luat parte la un astfel de eveniment.

Au motive să fie mândri și bucuroși și sunt convins că Primăria Craiova și primarul Lia Olguța Vasilescu le vor da motive și în viitor să trăiască astfel de sentimente. Îi felicit pe câștigători și le doresc succes la Viena”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.