Claudiu Manda despre lucrările la noul stadion: Nu cred că mai există la această oră cârcotași. Avem prima zi în care se lucrează

387

claudiu manda stadionPrezent la demararea lucrărilor la noul stadion din Craiova, deputatul Claudiu Manda a felicitat autoritățile locale și Guvernul pentru realizarea acestui obiectiv:

„Trebuie să felicităm autoritățile locale și pe cei de la Guvern pentru ce fac. E clar că suntem în linie dreaptă și constructorii trebuie să lucreze și, bineînțeles finanțatorii, Guvernul, trebuie să plătească.

Vreau să le spun constructorilor că sunt prevăzuți bani la buget până la sfârșitul anului și mai vreau să spun că, la sfârșitul anului când se va face bugetul pentru anul viitor, și eu și colegii mei din comisia de buget finanțe vom avea grijă ca la Ministerul Dezvoltării să se afle banii de care ar avea nevoie constructorul să se facă lucrarea.

Nici aici, nici în alte părți nu au fost probleme cu plata lucrărilor în contractele făcute cu ministerul. Nu cred că mai există la această oră cârcotași pentru că de când a apărut discuția că se va face un stadion, au apărut cârcotași care spuneau că nu îl va face, că păcălește, că îi duce cu vorba. Deja avem prima zi în care se lucrează”.