Claudiu Manda: Am votat pentru echipa de care eu sunt mulțumit nu numai ca președinte de partid, ci și ca simplu cetățean

439

Președintele Organizației Județene Dolj a PSD, deputatul european Claudiu Manda, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat ca primar al municipiului Craiova candidatul care a făcut performanță de fiecare dată în activitate, indiferent de funcția ocupată, iar la președinția Consiliului Județean Dolj a optat pentru „predarea de ștafetă“, cu păstrarea importantului avantaj al experienței în administrație.

„Votul meu a fost unul cât se poate de rațional, pentru că am ales cel mai bun candidat pe care îl avem în acest moment în Craiova, un candidat care a arătat, oriunde a fost, în orice funcție s-a aflat, că a avut realizări în activitatea pe care a depus-o. Am votat, probabil la fel ca mulți dintre craioveni, din convingerea că municipiul nostru are nevoie în continuare să se dezvolte pentru a se compara cu marile orașe europene, iar singurii capabili să atingă acest obiectiv sunt cei pe care i-am ales eu astăzi.

Am votat pentru Craiova o echipă aproape nouă, o echipă cu oameni de calitate și care au probat în domeniul lor de activitate, oameni pentru care am fost mândru să semnez și consider că mulți craioveni gândesc în același fel.

La Consiliul Județean, am votat pentru o predare de ștafetă de la un om cu foarte multă experiență la unul care deja a acumulat experiență și este extrem de priceput. Am votat pentru echipa de care eu sunt mulțumit nu numai ca președinte de partid, ci și ca simplu cetățean“, a afirmat deputatul european Claudiu Manda.

Președintele Organizației Județene Dolj a PSD, Claudiu Manda, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale în cadrul secției de votare nr. 145, amenajată în incinta Grădiniței cu program prelungit „Petrache Poenaru“.

Biroul de presă al PSD Dolj