Claudiu Manda: Am reacţionat ca un om ameninţat şi jignit, nu ca un politician

618

claudiu manda”Legat de incidentul apărut zilele trecute, doresc să fac următoarele precizări:

  1. Sunt om înainte de a fi politician şi doresc să rămân om şi după ce nu o să mai fiu politician;
  2. În toată activitatea mea politică nu am jignit, nu am insultat, nu am provocat niciodată pe nimeni, nici în spaţiul privat şi nici în spatiul public;
  3. Afirmaţiile mele de zilele trecute nu au nicio legătură cu diaspora, cu oamenii oneşti şi de bună credinţă aşa cum mulţi au înţeles sau îşi doresc să înţeleagă.

Am reacţionat, în privat – pe messenger chat, la jigniri şi insulte adresate de un domn pe contul personal de Facebook, jigniri pe care nu le pot reproduce dar pe care le-au văzut mulţi apropiaţi ai mei, inclusiv membri ai familiei.

Recunosc faptul că a fost o greşeală, pe care o regret, să cobor nivelul atât de jos într-un dialog privat, ca de la bărbat la bărbat.

Îmi cer scuze pentru reacţii şi limbaj locuitorilor judeţului Dolj dar şi celor din ţară care prin expunerea media au luat la cunoştinţă de această situaţie nedorită.

Cu siguranţă un astfel de moment nu va mai exista din partea mea, regret extrem de mult cele întâmplate, nu spun că am o scuză, dar pentru câteva momente, am reacţionat ca un om ameninţat şi jignit, nu ca un politician.

Expunerea mediatică a acestui incident poate fi un moment de început pentru bunele relaţii de comunicare dintre oameni, dintre oameni şi politicieni, să numai existe jigniri, injurături, insulte, blesteme şi instigări la ură”, a declarat Claudiu MANDA.