CJ Mehedinti sprijina sportul in randul tinerilor

186
Un număr de 11 cluburi sportive din județul Mehedinți au primit finanțare din partea Consiliului Județean Mehedinți în baza Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice, din bugetul anului 2023.
Valoarea totală a alocărilor în cadrul primului apel de proiecte pe anul în curs este de 290 000 RON, banii fiind alocați în baza proiectelor depuse de cluburile sportive de canotaj, minifotbal, box, hand to hand fighting, șah, aviație și sporturi aeronautice, fotbal feminin și masculin și karate.
În majoritate, cluburile care au primit finanțare au ca beneficiari copiii și tinerii pentru că din bugetul Consiliului Județean Mehedinți, ne dorim să sprijinim activitățile prin care copiii sunt atrași spre practicarea sporturilor de orice natură, sportul minții sau sport fizic.
Este o dovadă că ne dorim să avem tineri sănătoși fizic și mental, care prin sport, primesc o educație în spiritul disciplinei, al echipei și au o dezvoltare fizică armonioasă.
La fel de important este că prin practicarea oricărui sport, copiii sunt luați din fața gadget-urilor, care, fără să minimalizăm importanța tehnologiei digitale în viața noastră, știm că în cazul copiilor poate avea efecte pe care nu ni le dorim!
De asemenea, vreau ca acești tineri să facă performanță și să poarte cu mândrie numele județului la competițiile naționale și internaționale.
Îi felicit pe reprezentanții cluburilor care au depus proiecte pentru activitatea pe care o desfășoară. Știu că sunt multe cheltuielile cu antrenamentele și competițiile și am încercat astfel, să îi sprijinim atât cât bugetul ne permite!
Mult succes tuturor!
Aladin Georgescu,
Președinte PSD Mehedinți și Președinte al Consiliului Județean Mehedinți