Chinezii și-au rezolvat problemele cu banca. Locuințele vor fi finalizate la sfârșitul lui 2016

357
foto: Tibi Bologh

cartier chinezescAstăzi, într-o conferință de presă, primarul Craiovei, pe lângă alte teme abordate a vorbit și despre ”Cartierul chinezesc”.

Edilul a spus că nu vor fi probleme cu termenul de finalizare al locuințelor, pentru că firma constructoare și-a rezolvat problemele cu banca.

„Cartierul chinezesc va fi finalizat în decembrie 2016. Știți că au fost niște probleme cu banca, din cauza unui raport de audit făcut de o firmă de avocatură din România, care a spus că nu se pot vinde aceste apartamente pentru că nu sunt cereri.

Am cerut schimbarea acestui auditor, a venit altul, dar de data acesta a venit să vorbească și cu Primăria, să vadă dacă într-adevăr sunt cereri sau nu.

Sunt aproape 1.800 de cereri deja, deci nu va fi niciun fel de problema cu vânzarea. Îl așteptăm la sfârșitul acestei săptămâni pe președintele companiei  chineze.

Ei oricum au respectat graficul de lucrări, în sensul că în ritmul în care au lucrat puteau să termine undeva prin luna martie a anului viitor acest complex de locuințe”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.