CFR Călători: Craiova – Mangalia 68 lei cu trenul, cel mai mic preț!

538

OLYMPUS DIGITAL CAMERANou : Craiova – Mangalia 68 lei cu trenul, cel mai mic preț!

CFR Călători informează că, de mâine 1 august, lansează o ofertă foarte atractivă pentru pasagerii care merg cu trenul de la Craiova spre litoral.

Astfel, la trenul IR 10802 / 10802-1, tariful pentru o călătorie la clasa a II-a va fi de 67.35 lei, în loc de 90.50 lei

(reducere de 25% la clasa I și 30% la clasa a II-a.)

Oferta este valabilă NUMAI pentru pasagerii care călătoresc din Craiova, Caracal, Roșiori Nord și Videle, având ca destinație toate punctele de oprire de pe ruta Contanța – Mangalia.

Tarife clasa a II-a 

Relație Tarif până la

1 august

Tarif în perioada

1 august – 13 septembrie*

Reducere aplicată 30 %
Craiova – Constanța 90.50 67.35 27.15
Craiova – Mangalia 90.50 67.35 27.15

*Tariful include prețul pentru rezervare loc

Oferta nu se cumulează cu alte reduceri tarifare, exceptând reducerea de 5% la cumpărarea online și este valabilă numai pentru călătoria dus.

Pentru evitarea aglomeraţiei de la casele de bilete și de la agențiile de voiaj din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă achiziţionarea biletelor de tren în avans:

CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Biroul de presă CFR