CEx PSD Dolj îi susține pe Valeriu Zgonea, Lia Olguța Vasilescu și Mihai Fifor pentru funcții în BPN

406

cex 9 oct 2015 2Astăzi, 09 octombrie 2015, la Opera Română Craiova, s-a întrunit Comitetul Executiv al Organizației Județene Dolj a Partidului Social Democrat.

În ședința s-au discutat ultimele detalii legate de scrutinul intern, care va avea loc duminică, 11 octombrie 2015, de alegere a președintelui PSD, dar s-au dat și hotărâri și recomandări pentru membrii PSD Dolj care doresc să își depună candidatura pentru o funcție în Biroul Permanent Național la Congresul din data de 18 octombrie 2015.

Membrii Comitetului Executiv Județean au dat hotărâri și recomadări pentru următorii membrii PSD Dolj: Valeriu Zgonea, Lia Olguța Vasilescu, și Mihai Fifor. Dar și pentru alți trei președinți de organizații județene.

”Ne-am întâlnit în Comitetul Executiv pentru a discuta ultimele detalii legate de alegerile care vor avea loc duminică,11 octombrie 2015, dar și pentru a vota hotărâri și recomandări pentru colegii noștri din Organizației care doresc să își depună candidatura pentru o funcție în BPN, la Congres.

Dacă președintele va fi ales de către toți membrii, președintele executiv și vicepreședinții vor fi aleși în Congres. Pentru a depune dosarul de candidatură au nevoie de votul organizației din care fac parte și de susținerea încă unei organizații județene.

PSD Dolj îi susține pe: Valeriu Zgonea, Lia Olguța Vasilescu și Mihai Fifor. Am dat hotărâri și recomandări și pentru președintele PSD Olt, Paul Stănescu, președintele Maramureș, Gabriel Zetea, și președintele PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.