Cernătești: În ultima duminică din iulie, va avea loc cea de-a 39-a ediție a Sărbătorii Secerișului

0
299

seceris cernatestiSâmbătă și duminică, 30-31 iulie 2016, la Cernătești va avea loc a 39-a ediție a Sărbătorii Secerișului.

Sâmbătă, 30 iulie 2016, în pădurea de la Țiu, tinerii sunt așteptați între orele 18:00 – 23:00, unde vor presta o formație de muzică populară și DJ-ii.

Duminică, între orele 13:00-23:00, autoritățile locale au pregătit un spectacol de zile mari, invitații de marcă fiind artiștii de muzică populară Cristian Bănățeanu, Nina Predescu, Vasile Ciobanu, Cristina Tudosie, Liviu Olteanu și Venela Oiță.

”Continuăm tradiția. În ultima duminică din iulie, pe 31, vom sărbători cea de-a 39-a ediție a Sărbătorii Secerișului de la Cernătești în pădurea de la Țiu. Sâmbătă, pe lângă o formație de muzică populară, vom avea și DJ-ii pentru tineri. Încercăm să satisfacem toate gusturile și sper să reușim. Îi așteptăm pe cetățenii comunei Cernătești să fie prezenți, să aibă două zile de distracție și relaxare, dar îi așteptăm și pe cei din localitățile vecine să ne fie alături”, a declarat primarul comunei Cernătești, Costel Trăistaru.

Locația – pădurea de la Țiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.