Centrul Regional de Licențiere din zona Oltenia (Fotbal) a fost deschis oficial!

39
Este rezultatul parteneriatului dintre Universitatea din Craiova și Federația Română de Fotbal (FRF). Momentul a fost marcat la UCv printr-un eveniment organizat în Aula „Mihai I al României”.
Cu acest prilej, rectorul Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu, l-a avut oaspete pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, și în cadrul unei întâlniri informale. Cei doi au discutat despre educația în sfera sportului și posibilitatea unor proiecte viitoare.
➡️Centrul va oferi absolvenților Universității din Craiova posibilitatea de a se perfecționa prin parcurgerea procesului de formare pentru obținerea licenței UEFA B. Printre formatorii din cadrul Centrului Regional vor fi și cadre didactice de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializate conform standardelor UEFA. Primii antrenori formați în cadrul centrului vor primi licențele în luna noiembrie a acestui an.
➡️În prezent, Facultatea de Educație Fizică și Sport se află în plin proces de modernizare și dezvoltare. Au fost câștigate și urmează să intre în implementare două proiecte, finanțate prin PNRR, în valoare totală de 12 milioane de euro.