Cele mai populare jocuri de cazino pe internet

0
150

După cum probabil o parte dintre voi știți deja, de mai bine de 20 de ani putem accesa jocurile de noroc preferate și pe internet, indiferent că dorim să jucăm pe bani reali sau virtuali, astfel că nu mai este nevoie să ne deplasăm într-o sală de jocuri terestră atunci când simțim nevoia să ne relaxăm încercându-ne norocul.

Dacă înainte de reglementarea pieței jocurilor de noroc din România ce a avut loc în anul 2015 puteam juca la orice operator de cazino/pariuri online, ei bine, astăzi, pe lista operatorilor licențiați de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc există 22 de nume, unele cu o bogată experiență internațională, altele ceva mai noi pe piață, așa cum este VladCazino, cazino cu specific românesc, lansat în primăvara anului trecut de grupul suedez Kindred, în al cărui portofoliu se mai află alte 10 branduri, cel mai renumit dintre ele fiind Unibet. În oferta Vlad Jocuri de noroc există sute de sloturi, mese de ruletă și blackjack clasice sau cu dealeri live, dar și o secțiune de bingo, joc despre care trebuie să spunem că este mult mai puțin popular în România, spre deosebire de alte țări.

Referitor la popularitatea jocurilor de noroc online, majoritatea celor care au încercat să stabilească o ierarhie în acest sens, au ajuns la următoarele concluzii:

Sloturile video sunt de departe cele mai căutate jocuri de noroc pe internet, iar acest lucru nici nu e de mirare. Printre atuurile sloturilor se număra faptul că nu implică reguli de joc, așa cum se întâmplă la jocuri precum poker sau blackjack, sunt din ce în ce mai atractive din punct de vedere al graficii video și al coloanei sonore și, nu în ultimul rând, pot oferi câștiguri extraordinare în orice moment, indiferent de miza de joc. Din punct de vedere tematic, e greu de crezut că pot există persoane care să nu găsească cel puțin câteva titluri pe placul lor. De la sloturi clasice cu șeptari, clopoței și fructe până la cele inspirate din sport, muzică sau filme celebre, oferta se îmbogățește lunar, cu noi titluri de la furnizori de conținut video precum Novomatic, Play’n GO, NetEnt, Yggdrasil, EGT, iSoftBet, Playtech, Microgaming, QuickSpin, Relax Gaming și mulți alții.

 Blackjack. Inventat în secolul al XVII-lea în Franța, sub denumirea ,,vingt-et-un’’ (douăzeci și unu), jocul de blackjack este cunoscut în întreaga lume drept cel la care avantajul casei este foarte mic. În teorie, acesta ar fi de aproximativ 0.5%, însă nu foarte mulți jucători reușesc să stăpânească perfect acest joc. Blackjack este adesea asociat cu binecunoscuta strategie de numărare a cărților, eficientă în special până în jurul anului 2.000, an în care, odată cu punerea la punct a aparatului ce amestecă în mod automat cărțile de joc – ”Continuous Shuffling Machine” (CSM), cazinourile au început să introducă mai multe pachete de cărți în joc.

 Ruleta. Intitulată ,,Regina jocurilor de noroc’’, ruleta este pe locul trei în topul celor mai accesate jocuri într-un cazino, fiind un joc relativ simplu, foarte atractiv și cu potențiale câștiguri rapide. Inventat de francezul Blaise Pasqual în secolul al XVII-lea, jocul de ruletă a stârnit multe controverse de-a lungul timpului, mulți încercând, fără prea mare succes, să dezvolte o strategie cu care să bată jocul ale cărui numere adunate dau celebrul 666.

Dacă între a juca sloturi într-un cazino real și unul online nu există mari diferențe, ei bine, mesele de ruletă și blackjack electronice prezente în cazinourile online nu au reușit să se apropie de experiența reală prea tare pentru o lungă perioadă, însă acest lucru s-a schimbat odată cu apariția studiorilor de live casino, în prezent orice cazino online care se respectă punând la dispoziția clienților cel puțin câteva mese de joc cu dealeri live, la care acțiunea se petrece chiar sub ochii jucătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.