Există multe plaje frumoase în Europa, fiecare cu propria sa personalitate și farmec. Iată câteva dintre cele mai populare și frumoase plaje de vizitat vara aceasta:

  1. Costa Brava, Spania – cu peisaje spectaculoase și plaje cu nisip fin, Costa Brava este o destinație populară pentru vacanțe de vară.
  2. Plaja Navagio, Zakynthos, Grecia – cunoscută și sub numele de „Plaja Epavei”, această plajă este considerată una dintre cele mai frumoase din Grecia.
  3. Algarve, Portugalia – plaje cu nisip fin, peisaje spectaculoase și o varietate de sporturi acvatice fac din Algarve o destinație populară pentru vacanțe de vară.
  4. Plaja Corralejo, Fuerteventura, Insulele Canare, Spania – această plajă cu nisip alb și apă cristalină este perfectă pentru înot, snorkeling și kite surfing.
  5. Plaja Zlatni Rat, Bol, Croația – cunoscută și sub numele de „Cornul de Aur”, această plajă unică are o formă triunghiulară și se schimbă în funcție de direcția vântului și a valurilor.
  6. Plaja Praia da Rocha, Portimão, Portugalia – cu nisip auriu și stânci impresionante, Praia da Rocha este o destinație populară pentru înot și sporturi acvatice.
  7. Plaja Oludeniz, Turcia – cunoscută și sub numele de „Laguna Albastră”, această plajă este perfectă pentru înot, parașutism și plimbări cu barca.
  8. Plaja Cala Goloritze, Sardinia, Italia – această plajă ascunsă este înconjurată de stânci impresionante și apă cristalină și este o destinație populară pentru scufundări.
  9. Plaja Elafonisi, Creta, Grecia – cu nisip roz și apă cristalină, Elafonisi este o destinație populară pentru înot și plimbări cu barca.
  10. Plaja Myrtos, Kefalonia, Grecia – cu apă turcoaz și stânci impresionante, Myrtos este o destinație populară pentru înot și plimbări cu barca.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frumoase plaje din Europa. Există multe alte destinații de vacanță care oferă plaje minunate și peisaje spectaculoase, așadar alegeți destinația care vi se potrivește cel mai bine și pregătiți-vă pentru o vacanță de neuitat!