Ceaiurile și siropurile cu extracte de plante din arealul românesc au fost apreciate de vizitatorii târgului international din Berlin

113

Produsele Plafar sunt expuse în standul României🇹🇩 de la târgul internațional agricol numit 🌿”Săptămâna Verde”, care se desfășoară la Berlin, Germania, în perioada 19-28 ianuarie.
Germania a fost și este o piață importantă de desfacere a 🌱plantelor din România și a 🍵ceaiurilor, dar cei care s-au oprit la standul Plafar sau declarat în egală măsură încântați și de🥤siropurile cu pin, cătină și propolis degustate.
🌿Târgul „Săptămâna Verde” (DE: Grüne Woche) a fost inițiat în anul 1926, ca târg internațional de top pentru alimente, agricultură și horticultură, fiind destinat procesatorilor și comercianților din agricultură, horticultură și diverse industrii alimentare. Standul României🇹🇩, organizat de către MADR, este un bun prilej de a aduce consumatorilor din toată lumea (vizitatori și expozanți) produse reprezentative pentru România.
Desfacerea pe piața externă este un obiectiv prioritar pentru Plafar. În prezent produsele Plafar se găsesc în magazine din Canada, Statele Unite, Marea Britanie, precum și în țările intracomunitare.