CCTD Craiova: „În culisele scenei, în culisele vieții” cu Adriana Teodorescu

440

In culisele scenei Adriana TeodorescuCasa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează vineri, 29 ianuarie 2016, ora 18.00, în Salonul Medieval, o nouă întâlnire din cadrul proiectului „În culisele scenei, în culisele vieții”.

Invitata acestei ediții este managerul Teatrului pentru Copii și Tineret „Colibri”, Adriana Teodorescu. Licențiată a Facultății de Teatru din cadrul UNATC „I. L. Caragiale” București, secția Teatrologie, cu un masterat și un doctorat în teatrologie, Adriana Teodorescu a fost din 1996 secretar literar al Teatrului pentru Copii și Tineret „Colibri” din Craiova, iar din 2013 este managerul aceleiași instituții.

În cadrul întâlnirii de la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, moderată de Cornel Mihai Ungureanu, Adriana Teodorescu va povesti lucruri mai puțin cunoscute din viața și activitatea sa, va vorbi despre felul în care se realizează un spectacol pentru copii și va dialoga cu publicul. Intrarea este liberă.

„În culisele scenei, în culisele vieții” este un proiect al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, care aduce în fața publicului fie un om de scenă: actor, interpret muzical, fie un alt angajat al unei instituții de spectacole, care contribuie la realizarea unui produs artistic, de la sufleor sau tehnician, la managerul instituției.

Invitatul acestor întâlniri vorbește, după caz, despre beneficiile și neajunsurile vieții de artist sau ale celei de om din spatele scenei, împărtășește publicului întâmplări din experiența personală, dar și povești nevăzute și neștiute din culise. La primele două manifestări din cadrul proiectului, invitate au fost actrița Tamara Popescu, de la Teatrul Național „Marin Sorescu” și, respectiv, soprana Renata Vari, de la Opera Română Craiova.