Câteva păreri despre finala Eurovision de la Craiova

543

voltajAșa cum am scris și pe Facebook, imediat după ce spectacolul s-a încheiat: am fost, am văzut, ne-a plăcut.

Câteva păreri despre Gala Finală Eurovision 2015:

  1. Sala Polivalentă din Craiova a arătat foarte bine;
  2. Publicul craiovean a avut clasă. A demonstrat că știe să aprecieze un eveniment de asemenea anvergură. Oamenii s-au comportat excepțional de la început și până la sfârșit;
  3. Sonorizarea a fost cea mai bună pe care a avut-o un eveniment organizat în Sala Polivalentă Craiova;
  4. Craioveanca noastră Alina Şerban, de la TVR Craiova, i-a dat clasă lui Andrei Boroşovici de la TVR Timişoara. Fata noastră părea că toată viața a prezentat super spectacole. De multe ori l-a scos din încurcătură pe colegul de prezentare. Bravo ei!

Spectacolul a fost bine organizat și cel mai important, fiind show de televiziune, s-a văzut foarte bine și din fața micilor ecrane.

Pentru municipiul Craiova a fost încă un pas către îndeplinirea obiectivului de a deveni Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Primăria Craiova a demonstrat că poate fi un partener foarte serios și implicat în organizarea marilor evenimente.

Despre melodia care a câștigat Eurovision România nu doresc să comentez foarte mult. Nu sunt convins că va prinde într-un show cum va fi cel de la Viena. Sperăm că mesajul formației Voltaj îi va sensibiliza pe românii din Diaspora, cei care îi pot ajuta pe băieți cu voturi. Important este că publicul a ales și nu putem decât să le ținem pumnii și să le urăm succes.