Câteva considerente despre inspectorul școlar general Lavinia Craioveanu

0
289

lavinia craioveanu isjJudețul Dolj a trimis la București 14 parlamentari. PSD Dolj cei mai mulți. În urma acestor plecări, vor fi eliberate câteva funcții. Aș dori să mă opresc la cea de inspector școlar general al IȘJ Dolj.

Lavinia Craioveanu a venit în această funcție după ce  câștigat un concurs cu o notă foarte mare. Dar legitimitatea unui concurs câștigat nu are nici o importanță dacă în calitatea de manager nu confirmi.

Lavinia Craioveanu a confirmat și a avut o comunicare excepțională cu presa, cu cadrele didactice, cu părinții și cu autoritățile locale. Este singurul inspector școlar general care a intervenit și a rezolvat situații legate de învățământ făcute publice inclusiv pe rețelele de socializare. A luat atitudine și nu a lăsat să planeze asupra instutuției pe care a condus-o nici o umbră.

Sunt convins că va avea aceeași atitudine și în Senatul României.

Cel care îi va urma în funcție va avea o problemă dacă nu va fi la fel de transparent și deschis la a rezolva problemele din învățământul preuniversitar doljean, care nu sunt puține și nici ușoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.