Catane merge mai departe cu Marius Dinulescu

435

Comuna Catane s-a dezvoltat considerabil în ultimii patru ani, de când primar este Marius Dinulescu. Acesta candidează pentru un al doilea mandat din partea PSD și le garantează locuitorilor din comună că lucrurile vor continua să meargă din ce în ce mai bine. Realizările de până acum sunt dovada faptului că o comună poate parcurge, chiar și numai în câțiva ani, un drum european.

Numai în ultimii patru ani, au fost modernizate drumurile comunale, a fost construită o grădiniță și a fost reabilitat și centrul social. Mai mult, au fost deschise cabinete medicale pe specializări diferite, precum cardiologie, oftalmologie, interne sau ORL. Mai multe obiective culturale din comună au fost reabilitate, iar acum toată comuna beneficiază de iluminat public. În plus, Marius Dinulescu a reușit să introducă și monitorizarea video în toată localitatea, pentru creșterea siguranței cetățenilor și prevenirea infracționalității.

Comuna Catane, asfaltată 100%

„Eu zic că, în ultimii ani, realizările au fost pe măsura așteptărilor. Am realizat, împreună cu oamenii, o listă de priorități, și tot ceea ce ne-am propus am reușit să facem. Aș vrea să spun că o prioritate a fost liniștea și siguranța cătănenilor și că am reușit să instalăm în toată comuna un sistem de supraveghere cu 90 de camere video. Mă bucur că am mai reușit, într-un prim mandat, ceea ce este destul de greu, ca acolo unde nu era un metru liniar de asfalt să ajungem la nivelul la care 100% din străzile comunei sunt asfaltate”, a explicat candidatul PSD pentru Primăria Catane, Marius Dinulescu.

Pentru următorul mandat, candidatul PSD la Primăria Catane a pus pe hârtie lucrări de infrastructură privind canalizarea, precum și modernizarea și extinderea rețelei de apă. Totodată, drumurile agricole vor fi modernizate, iar locuitorii din Catane urmează să aibă și un centru cultural multifuncțional. În plus, copiii din comună vor avea o școală gimnazială reabilitată, precum și o sală și un teren de sport noi.

O investiție deloc de neglijat urmează să fie și reabilitarea târgului săptămânal, extrem de important pentru producătorii din zonă, care au nevoie de un spațiu la standarde europene în care să-și vândă mărfurile. Pentru Marius Dinulescu, este important și ca locuitorii din Catane să aibă suficiente locuri de petrecere a timpului liber și spații verzi unde să se poată recrea în liniște. De aceea, în următorii ani, comuna va avea un parc nou, două noi zone de agrement și un centru civic modern.

„Mă bucur că oamenii au avut încredere și voi fi aproape de ei, să îi sprijin în toate demersurile. Am avut un ajutor enorm de la PSD și de la Consiliul Județean Dolj și, în special, de la cetățeni. O să aibă o comună dezvoltată, asta pentru că lucrez cu niște oameni deosebiți, de la CJ Dolj și de la PSD Dolj, care m-au sprijinit. Nu îi voi dezamagi nici în următorii patru ani, așa cum nu am făcut nici până acum”, a conchis Marius Dinulescu.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– CUI Mandatar Financiar: 21200019