Cătălin Moroșanu s-a accidentat și va rata participarea la gala Superkombat Mamaia

0
281

catalin-morosanu-1024x576Cătălin Moroșanu a fost diagnosticat cu hernie discală posterioară și va rata participarea la gala Superkombat, de sâmbătă, de la Mamaia, înlocuitorul său în confruntarea cu turcul Murat Aygun, elevul lui Peter Aerts, urmând să fie anunțat joi dimineață.

După ce a acuzat dureri puternice în zona gâtului, greul ieșean a făcut un RMN, iar medicii i-au interzis să lupte împotriva lui Aygun. „Riscă o accidentare gravă, orice lovitură îl poate scoate pentru totdeauna din circuit”, a fost mesajul medicilor care l-au consultat pe Moroșanu, luptătorul începând deja tratamentul de recuperare la o clinică din Iași, iar în aceste zile va continua la București.

Promotorul Eduard Irimia a anunțat că evenimentul se va desfășura conform programului, urmând ca Moroșanu să fie înlocuit până joi dimineață de un alt sportiv. „Norocul nostru este că avem patru meciuri puternice în gală, iar la noi evenimentele nu depind de un singur sportiv. Mă bucură și faptul că eroii locali au atras deja peste 60% din public, iar interesul este major. Turcul era furios când a aflat decizia, până joi știm cine va lupta în locul lui Cătălin. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede în ring, a declarat Irimia.

Unul dintre colegii lui Moroșanu, Sebastian Cozmâncă, anunțat deja o gală a decis să-l provoace pe Aygun, cel care a declarat că este doar un tertip al ieșeanului pentru a evita o confruntare directă. Vorbește prostii. Păi am ajuns să mă tem de un turc? Sper ca domnul Irimia să accepte o posibilă confruntare cu Sebastian Cozmâncă. Să vedeți ce bătaie îi dă turcului, să nu îl mai aud vorbind, a spus Moroșanu.

Luptătorii din gala Superkombat, care se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, la Idu Tenis Arena din Mamaia, vor efectua cântarul oficial vineri, de la ora 18:00, la City Park din Constanța, iar la ora 22:30 vor fi prezentați oficial în Piațeta Cazino din Mamaia. Totodată, Asociația Litoral Delta Dunării, partener oficial al evenimentului, a anunțat că legendarul campion K-1, olandezul Peter Aerts, prezent la gală cu turcul Aygun, va fi desemnat Ambasador al stațiunii Mamaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.