Caravana “Românii au talent” oprește la Craiova

0
230

Preselectii Romanii au talent - CraiovaCaravana Românii au talent a oprit la Brașov, unde sute de persoane au ales să-și prezinte aptitudinile. Siguri pe ei sau plini de emoții, concurenți cu vârste cuprinse între 5 și 77 de ani au venit la preselecții hotărâți să demonstreze că merită să meargă mai departe în competiție spre titlul de cel mai talentat român.

Toți cei înscriși s-au bazat pe talentul lor și au avut reprezentații surprinzătoare, dornici să ajungă pe scena talentului în sezonul șapte al celui mai tare show de divertisment, Românii au talent.

Momente de canto, arte marțiale, dans, pictură, actorie, magie, stand-up comedy, beatbox, art bartending, jonglerie, dar și multe altele au fost prezentate duminică la preselecțiile de la Brașov.

Noi talente autentice aşteaptă să fie descoperite în perioada următoare şi în Craiova, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca și Chișinău.

Următoarea oprire a caravanei va fi vineri, 9 septembrie la Craiova, la hotel Ramada Plaza, unde oltenii sunt așteptați în număr cât mai mare, începând cu ora 10:00, să arate că sunt pregătiți să urce pe scena talentului și să fie aplaudați de o țară întreagă.

Ai încredere în talentul tău! Urmărește-ți visul și trăiește spectacolul vieții tale! Și tu poți ajunge pe cea mai iubită scenă din România, trebuie doar să îndrăznești să uimești o țară întreagă! Ai curajul de a păși pe scena care schimbă destine și vino la preselecțiile pentru noul sezon Românii au talent!

Înscrierile pentru cel de-al șaptelea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe orașe din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.