CARAVANA LUI MOȘ CRĂCIUN – DE LA GRĂDINIȚĂ LA GRĂDINIȚĂ

398

1779857_920367088000991_4229192243070645615_nLa inițiativa Inspectoratului Școlar Județean Dolj, Departamentul pentru Educație Timpurie (Învățământ preșcolar) – acțiunea umanitară are ca scop “BUCURIA“ pentru copiii care provin din familii cu venituri reduse  din grădinițele  din mediul rural.

La nivelul fiecarei grădinițe din Craiova acțiunea a demarat prin apel la părinții preșcolarilor și prin activități de educație moral-civică la nivelul fiecărei grupe,  având  ca temă BUCURIA DE A OFERI!

Cele trei grădinițe au fost centre de colectare pentru pachetele – cadou. Părinții preșcolarilor au avut deschidere și au donat produse alimentare, dulciuri, hăinuțe și jucării. Astfel s-au strans 75 de pachete – cadou.

Știind că la nivelul unei comune sunt mai multe cazuri de preșcolari cu situații deosebite, conducerea celor trei unități de învățământ preșcolar din Craiova și-au unit puterile și au luat legătura cu directori și cadre didactice din mediul rural.

A fost de apreciat și implicarea directorilor și cadrelor didactice din unitățile școlare din mediul rural care au susținut această campanie și au înțeles nevoia de solidaritate între grădinițe.

Acțiunea și-a atins scopul, cei mici s-au bucurat de cadouri, au spus poezii, au cântat colinde.

“Mulțumesc în primul rând părinților pentru donațiile făcute și nu în utimul rând colegelor educatoare pentru formarea și educarea valorilor umanitare la copii și pe această cale. Mulțumesc firmei Softronic pentru sprijinul dat, prin punerea la dispoziție a unei mașini pentru transportul cadourilor”, a spus Caudia  – Ilina Tîrziu, director la GRĂDINIȚA CĂSUȚA CU POVEȘTI – CRAIOVA“

“Ca întotdeauna, părinții Gradiniței „SF. ANA” au fost alături de cadrele didactice și s-au implicat într-un număr  foarte mare în această acțiune umanitară. Le mulțumesc pentru colabararea între grădiniță și familie pentru a aduce bucurie copiilor care au mai multă nevoie”, a spus Camelia – Tatiana Istudor, director la GRĂDINIȚA SF.ANA – CRAIOVA

“Mulțumirea sufletească a tuturor celor implicați, părinți, educatoare și copiii este cel mai frumos cadou pe ni-l puteam face de sărbatori” a mai spus Claudia – Elena Ștefan, director la GRĂDINIȚA CURCUBEUL COPILĂRIEI – CRAIOVA.

De la:

  • GRĂDINIȚA CĂSUȚA CU POVEȘTI – CRAIOVA
  • GRĂDINIȚA SF.ANA – CRAIOVA
  • GRĂDINIȚA CURCUBEUL COPILĂRIEI – CRAIOVA

La

  • GRĂDINIȚA AFUMAȚI (com. Boureni)
  • GRĂDINIȚA RAST
  • GRĂDINIȚA GHIDICI