CAO: Restrictii in furnizarea apei potabile in Simnicu de Sus, Segarcea si Dabuleni

73

Pe lângă temperaturile ridicate din ultima perioadă, utilizarea excesivă a apei din reţelele de distribuţie în mod necorespunzător,respectiv la udarea grădinilor, spațiilor verzi sau umplerea diverselor recipiente, duce la scăderea debitului şi diminuează eforturile de asigurare a serviciilor în condiţii optime.

În acest context, Compania de Apă Oltenia a fost nevoită să restricționeze furnizarea apei potabile către populație, astfel încât să poată asigura necesarul pentru uz casnic.

Până în acest moment a fost instituit program de furnizare a apei potabile în localitățile Șimnicu de Sus, Segarcea și Dăbuleni, după cum urmează:

 

  • Șimnicu de Sus: – 05.00 –09.00

– 17.00 – 21.00

 

  • Segarcea:– 06.00 – 12.00

– 18.00 – 24.00

 

  • Dăbuleni: – 06.00 – 12.00

– 18.00 – 24.00

Facem apel la toţi utilizatorii, atât din Craiova, cât și din celelalte localități aflate în aria de operare, să folosească apa numai pentru consum casnic, deoarece orice consum peste medie va fi resimțit de toți consumatorii branșați la rețeaua respectivă, iar Compania va fi nevoită să ia astfel de măsuri și în alte zone unde apar probleme similare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat însă apa nu este o resursă inepuizabilă, astfel că folosirea rațională a acesteia este o responsabilitate comună.

 

 

Conducerea

Companiei de Apă Oltenia