Candidatul PSD la Primăria Teslui, Traian Vasile Stan: „Știu de ce este nevoie pentru a continua procesul de dezvoltare al comunei”

373

Traian Vasile Stan este, din nou, candidatul PSD la Primăria Teslui, după patru ani în care, împreună cu echipa sa, a dat tot ce a avut mai bun pentru această localitate.

Administrația PSD de aici a finalizat mai multe investiții în infrastructură, care au schimbat și modernizat comuna Teslui, a înființat un sistem de alimentare cu apă și canalizare în satele Preajba de Jos, Coșereni și Teslui și a asfaltat străzile în satele Viișoara, Moșneni, Urieni și Teslui. De asemenea, și la  Serviciul Voluntar de Situații de Urgență al comunei au fost făcute îmbunătățiri.

Nu doar acestea sunt, însă, proiectele realizate în ultimii ani în comuna Teslui. Peste cinci alte investiții au mai fost puse în practică, precum construirea unui teren minifotbal și tenis în comuna Teslui, împrejmuirea terenului la școala Teslui, împrejmuirea terenului la școala Preajba de Pădure, lucrări de investiții în igienă, modernizarea iluminatului public în toată comuna, dar și amenajarea unui loc de joacă pentru copii în satul Preajba de Jos.

„Pe această cale, aș vrea să le mulțumesc locuitorilor pentru încrederea acordată și să îi asigur că nu o să îi dezamăgesc. În anul 2016, am dat startul unei acțiuni vaste de dezvoltare a comunei Teslui, în încercarea de a crește nivelul de trăi al locuitorilor. Eu cred că am reușit să facem multe pentru această comună, iar pe viitor avem multe proiecte de realizat”, a spus candidatul social democrat la Primăria Teslui, Traian Vasile Stan.

Primarul din Teslui susține că în viitorul mandat vrea să modernizeze infrastructura de acces agricol în localitate, să asfalteze satele Preajba de Pădure, Preajba de Jos, Coșereni, Țărțăl și Fântânele. De asemenea, mai are în proiect amenajarea unui loc de joacă pentru copii în satul Țărțăl și construirea unui pod metalic între strada Marianelor și strada Lalelelor în satul Preajba de Pădure.

„Mai avem multe de făcut pentru comună: înființarea unui sistem de alimentare cu apă și canalizare în satul Țărțăl și Fântânele, înființarea sistemului de canalizare în satul Preajba de Pădure, amenajarea unui teren de fotbal în Preajba de Pădure, înființarea unui sistem de alimentare cu gaze în comuna Teslui, dar și extinderea iluminatului public și realizarea cadastrului gratuit în comuna Teslui, pentru o suprafață de 7427 de hectare. Consider că am acumulat suficientă experiență în primul mandat în care m-am aflat în slujba cetățenilor și îi asigur că știu de ce este nevoie pentru a relua procesul de dezvoltare al comunei noastre. De aceea, le spun oamenilor din Teslui că doar împreună vom face din comuna noastră locul numit „acasă”, atât pentru noi, cei care suntem rămași aici, cât și pentru copiii și nepoții noștri, pe care îi dorim aproape de noi. De aceea, este important să votăm cum trebuie”, a mai precizat candidatul PSD Traian Vasile Stan.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– CUI Mandatar Financiar: 21200019