Candidatul PSD la Primăria Melinești, Ana Ceană: Vreau să contribui la prosperitatea comunității și vin cu un proiect extrem de ambițios pentru dezvoltarea comunei

296

Candidatul PSD la Primăria Melinești, Ana Ceană, vine în fața alegătorilor cu un program extrem de ambițios pentru o dezvoltare durabilă a acestei comune, care include proiecte concrete pentru modernizarea infrastructurii, dar și investiții în învățământ cum ar fi  construirea unei grădinițe, creșă, after school și sală de sport.

Deja la al treilea mandat, Ana Ceană le promite locuitorilor din Melinești că va fi în continuare un primar echilibrat, deschis către problemele oamenilor și ale comunității, consecvent, credibil și responsabil. “Candidez pentru ca Melineștiul să meargă înainte cu sprijinul PSD, pentru binele celor din comună. Vreau să contribui la prosperitatea comunității și vin cu un plan de măsuri necesare pe care împreună cu echipa de consilieri și prin muncă îl voi pune în aplicare. Unul dintre pricipalele proiecte este asfaltarea drumurilor în comuna Melinești 12 km (satele Valea de Jos- Valea de Sus – Bodăieștii de Sus), Spineni, Godeni Odoleni- Bodăieștii de Sus și restul străzilor în satul Negoiești și amenajarea trotuarelor în satele Melinești, Negoiești și Bodăiești”, a spus candidatul PSD la Primăria Melinești, Ana Ceană.

Primarul social democrat a adăugat că va promova un proiect pentru extinderea rețelei de gaze naturale în Nord până la hotar cu Crușeț, sud – Hotar cu comuna Goiești, strada Liceului, strada Târgului, toate străzile laterale ale satului Negoiești, satul Muierușu și satul Bodăiești.

“Mă prezint în fața locuitorilor din Melinești cu dorința de a lupta pentru o comună modernă, curată, utilată cu tot ce îi trebuie pentru ca oamenii să aibă un trai decent. Am în plan extinderea rețelei de canalizare în satul Negoiești, alimentarea cu apă în toate satele comunei Melinești, modernizare iluminat public în satele valea de Jos, Godeni , Spineni, Ohaba și străzile din satul Negoiești, construirea unui cămin de bătrâni, construirea unui local de creșă și grădiniță (after School), construirea unei Săli de sport, modernizarea târgului săptămânal și amenajarea unor locuri de joacă pentru copii“, a mai precizat candidatul PSD Ana Ceană.

Aceasta a mai spus că locuitorii din Melinești trebuie să știe că realizările din comună au fost posibile cu sprijinul PSD. “Au fost asfaltate drumurile de interes local 6 km (satele Muierușu, Bodăiești, Ohaba de Jos, Popești, strada Amaradia, strada Pogoane). Am introdus alimentarea cu apă și canalizare în satele Melinești și Bodăiești. Am achiziționat o mașină de pompieri, am extins  și reabilitat termic și dotat Grădinița din Negoiești și am asfaltat străzi în satul Negoiești. De asemenea, printre realizări se numără și modernizarea și dotarea școlilor din Melinești (introducerea centralelor termice , dotarea cu grupuri sanitare, schimbare învelitoare, etc), asfaltarea drumului în satul Spineni, înființare sistem public de apă și canalizare în satele Bodăieștii de Sus și Odoleni și achiziționarea unui buldoexcavator”, a încheiat primarul Melinești, Ana Ceană

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– CUI Mandatar Financiar: 21200019