Candidatul PSD la Primăria Fărcaș, Sorin Bitoleanu: Vreau asfaltarea tuturor străzilor din Fărcaș și rețea de gaze naturale

364

Sorin Bitoleanu este candidatul PSD la Primăria comunei Fărcaș. După ce a rezolvat numeroase probleme ale cetățenilor comunei ca și primar ar localității, acesta candidează pentru un nou mandat pentru a continua a fi alături de fărcășeni și a realiza noi proiecte în dezvoltarea comunei. Una dintre prioritățile candidatului social democrat este asfaltarea tuturor străzilor din comuna Fărcaș.

Primarul comunei Fărcaș reamintește că are în derulare un amplu proiect de realizare a unui sistem de canalizare la nivelul întregii localități. Acesta a reușit în mandatul anterior să alimenteze cu apă 95 % din comună și să aducă iluminatul public în toată localitatea Fărcaș. “Am inaugurat zilele acestea o bază de sport. Am reabilitat wc-urile interioare la școală pentru a obține avizele necesare, iar străzile din localitate sunt luminate  în întregime. Obiectivul nostrum major este asigurarea bunăstării tuturor locuitorilor comunității noastre, cu respectarea strict a legalității, utilizând în acest scop toate resursele disponibile ale Consiliului Local și aparatului de specialitate al primarului”, a precizat primarul comunei Fărcaș, Sorin Bitoleanu.

Candidatul PSD la Primăria Fărcaș, Sorin Bitoleanu, a anunțat că are în derulare un proiect de investiții ce vizează realizarea rețelei de alimentare cu gaze naturale a comunei. De asemenea, acesta a mai spus că vrea să continue asfaltarea străzilor în toată localitatea și să extindă rețelele de canalizare.

“Dumnezeu să binecuvânteze comuna Fărcaș. Toate obiectivele de mai sus pot fi realizate doar dacă împreună ne dorim să ne dezvoltăm comuna. Pe lângă simpla lor construire sau modernizare, ele ne vor oferi un nivel de trai mai ridicat și nu în ultimul rând, ele vor creea și locuri de muncă, ceea ce din punctul meu de vedere, este extraordinar. Dragi cetățeni, vă cer să fiți conștienți că aceste obiective nu se fac singure și nu o să ne întrebe cineva dacă vrem bani să le realizăm. Pentru a le aduce la realitate, este nevoie de foarte multă muncă, de cunoștințe, de experiență și de voință. Dumneavoastră sunteți cei care azi, decideți cum o să ne fie mâine, de aceea vă rog să analizați foarte bine opțiunile“, a mai spus primarul comunei Fărcaș.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– CUI Mandatar Financiar: 21200019