Candidații la șefia ISJ Dolj s-au retras din concurs din motive personale

399

iftimov si berceaAstăzi a avut loc concursul pentru ocuparea postului de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dolj.

La proba scrisă cei doi candidați, actualul inspector școlar general, Georgică Bercea, și  Dumitru Iftimov, directorul Colegiului Naţional “Gheorghe Chiţu” s-au retras din concurs din motive personale.

Dumitru Iftimov a declarat pentru gds.ro că a simțit în timpul concursului că va lua o notă care nu îl va avantaj și s-a retras. Acesta de motiv personal de retragere.

Georgică Bercea a declarat pentru același site de știri doar că s-a retras din motive personale. În perioada următoare probabil că acest concurs va fi organizat din nou, și știm de pe ascum cine va fi unul dintre candidați: Dumitru Iftimov.

Vestea că cei doi s-au retras din concurs a fost dată de liderul de sindicat Constantin Lungulescu, pe pagina sa de Facebook:

”ÎL FELICIT PUBLIC PE DOMNUL MINISTRU SECRETAR DE STAT, VASILE ȘELARU, PENTRU ORGANIZAREA CONCURSULUI, PENTRU FUNCȚIA DE ISG. ESTE UN CONCURS CORECT, CARE SE DESFĂȘOARĂ CONFORM METODOLOGIEI. REZULTATUL PENTRU JUDEȚUL DOLJ: AMBII AU PICAT PRIMA PROBĂ ȘI ÎN FELUL ACESTA, AU PICAT CONCURSUL. IATĂ CĂ SE POATE”.