Candidații care l-au luat pe ”NU E BINE” în brațe!

359

candidatii nu e bineUnii au început campania electorală. Pe Facebook mai mult. Probabil vor ajunge și la discuții cu cetățenii. Dar până atunci, cei care s-au anunțat drept candidați, se bat pe electoratul de pe Facebook. Și ca să îl atragă, toți au adoptat aceeași ”strategie”, atacă primarul în funcție. Pentru ei nimic nu este bine din ce a facut actualul primar.

Nu este bine că a menținut mici taxele și impozitele, că nu a crescut prețul la gigacalorie, că administrația locală nu s-a împrumutat nici un leu în ultimii trei ani și jumătate, că au fost achitate datoriile din trecut, că se asfaltează, că s-a făcut Centrul Vechi, că s-a făcut parcare subterană, că s-a introdus canalizare, apă, că s-au renovat spitale, că s-au renovat școli, că se dau burse la elevi, că s-au făcut locuri de joacă pentru copii, că s-au făcut fațadele blocurilor sau că s-au refăcut parcurile și Grădina Botanică. Nu e bine că s-au derulat investiții în valoare de 500 de milioane de euro.

Din punctul lor de vedere, NU E BINE!

În schimb, dacă vor fi ei votați vor veni cu ”altceva”. Nu spun cu ce, nu știu nici ei cu ce, dar au specialiști, și când își vor termina proiectul pentru Craiova, îl vor prezenta.

Până atunci, craiovenii trebuie să aibă rabdare și să fie de acord cu ei, că NU E BINE. Dacă îi întrebi, cine sunt specialiștii, se enervează! Sunt ca fetița din poveste, care îl luase pe NU în brațe, și nu vroia să îi mai dea drumul.

O campanie negativă, bazată pe atacuri, deloc susținută de argumente și de soluții din partea celor care își doresc fotoliu de primar.

În schimb, primarul în funcție, Lia Olguța Vasilescu, și-a anunțat obiectivele pentru anul 2016:

  • finalizarea introducerii utilităţilor în cartierele de periferie, și drept urmare asfaltarea întregului municipiu; modernizarea transportului în comun.
  • schimbarea RAT Craiova în societate comercială și achiziţia a încă 50 de autobuze şi minimum 10 tramvaie noi;
  • finalizarea celor două stadioane, de atletism şi fotbal;
  • finalizarea Spitalului Municipal; schimbarea mobilierului şcolar în unitățile de învățământ;
  • finalizarea parcurilor, Parcul Nicolae Romanescu, a Grădinii Botanice, și a părculețelor de cartier;
  • continuarea reabilitării termice a blocurilor de locuit.

Sunt doar câteva dintre proiectele care se vor derula în acest an. Și nu în mediul virtual! Deocamdată, fapte vedem doar la Lia Olguța Vasilescu, că le convine unora sau nu. Așteptăm să vedem cum va arăta și ”altceva” al celorlalți.