Când primarul nu-i acasă, consilierii PNL fac spectacol, fără spectatori, în ședințe

395

sedinta clŞedinţă maraton la Primăria Craiova. Cu primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, aflat în concediu, şedinţa de Consiliu Local a avut o durată de peste 2 ore şi jumătate. Dacă pe ordinea de zi erau probleme atît de complicate înțelegeam, dar totul a fost doar pentru spectacol. Numai că la un moment dat, peneliștii au rămas fără spectatori. 

Pentru prima dată, consilierul Local Pavel Badea a comentat pe fiecare punct de pe ordinea de zi. Preşedintele şedinţei a fost nimeni altul decât colegul său, pedelisto-penelist-ul  Dan Cherciu.

Cei doi şi-au dat cuvântul ori de câte ori au vrut, şi au vrut aproape de fiecare dată. Indiferent de punctual de pe ordinea de zi, Pavel Badea, ca într-un meci de fotbal, era mai tot timpul cu mâna pe sus, cerând colegului de partid să îi “paseze” cuvântul.

Momentul hazliu a venit atunci când Pavel Badea a început să comenteze un alt punct de pe ordinea zi. Mai exact, după ce a ridicat mâna la punctul 3, consilierul local a început să comenteze punctul 4.

Secretara primăriei, Nicoleta Miulescu, vigilentă, l-a atenţionat pe fostul consilier care a şi încetat a comenta. La finalul şedinţei, cronometrul arăta 2 ore şi 30 de minute pentru 30 de puncte aflate pe ordinea de zi.

Așa este când primarul nu-i acasă….!